Наклейки на водяній основі Креативний тваринний принт C184-C187

Код продукту: 15025
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,47 €
0,51 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1293
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водяній основі Креативний тваринний принт C184-C187 - незамінний інструмент у дизайні нігтів. Вони забезпечують бездоганний результат і можливість експериментувати зі стилем і колорами. 

Відмінність тваринних наклейок на водяній основі від звичайних полягає у тому, що для їх наклеювання на нігтьову пластину не потрібні особливі засоби і техніки. Їх можна накладати простою мокрою шпателькою. Важливо дотримуватись правил підготовки нігтів до наклеювання: очистити їх і підготувати до процедури манікюру. 

Креативні тваринні принти C184-C187 - це великий вибір наклейок з різними малюнками на кожний смак. Вони виготовляються з високоякісних матеріалів, що не викликають алергічних реакцій та зберігають зовнішній вигляд на нігтях до двох тижнів. 

Щоб наклейки на кігтях виглядали якісно і еффексно, рекомендується використовувати їх в поєднанні з іншими матеріалами для дизайну нігтів - лаками, гель-лаками і блакитними гель-фарбами. Застосовуючи креативний тваринний принт C184-C187, можна створювати неповторні індивідуальні образи і відображати свою особистість через манікюр. 

Наклейки на водяній основі Креативний тваринний принт C184-C187 - це зручний і швидкий спосіб, яким можна доповнити свій образ і зробити нігті живими і креативними. Вони є незамінним елементом дизайну гелевих нігтів, який дозволяє довго і яскраво радувати свій зовнішній вигляд.