Наклейки на водяній основі Яскрава абстракція C188-C191

Код продукту: 15023
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,47 €
0,51 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1240
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водяній основі Яскрава абстракція C188-C191 – це новинка на ринку нігтьової індустрії, за допомогою якої можна надати своїм нігтям нового і неповторного вигляду. 

Ці наклейки виготовлені на водяній основі, що дозволяє їм добре прикріплюватись до нігтів та забезпечувати довготривалу фіксацію. Наклейки мають яскраві абстрактні малюнки, які створюють неповторний дизайн. 

Наклейки на водяній основі дуже прості в застосуванні і дозволяють швидко та якісно оновити свій манікюр. Для того, щоб наклейки тримались якомога довше, слід дотримуватись певних правил: перед наклеюванням слід ретельно очистити нігті від забруднень та зайвого жиру; наклейки слід накладати на суху поверхню нігтів; слід уникати контакту з водою протягом перших 2-3 годин після наклеювання. 

Яскрава абстракція C188-C191 – це колекція, яка складається з чотирьох різних дизайнів наклейок, що дозволяє створити свій унікальний манікюр. Кожний малюнок має свої яскраві та насичені кольори, які виглядають якісно та незвичайно. 

Отже, наклейки на водяній основі Яскрава абстракція C188-C191 – це новинка, яка дозволяє швидко, просто та якісно оновлювати свій манікюр. Ви можете додати своїй індивідуальності та творчості, користуючись цією колекцією наклейок. Спробуйте – і ви не залишитеся байдужими!