Наклейки на водяній основі Рожеві маки M81-M84

Код продукту: 15013
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,46 €
0,50 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1305
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водяній основі Рожеві маки M81-M84 – красивий та зручний спосіб доповнити свій образ та надати нігтям незвичайного вигляду. Ці наклейки зроблені з якісного матеріалу та стануть гарним доповненням до будь-якого стилю.

Застосування наклейок досить просте та не займе багато часу. Спочатку необхідно вибрати наклейку, що підходить до обраного коліру лаку для нігтів. Потім відвідати магазин для нарощування нігтів і купити наклейки. Перед нанесенням на нігті необхідно виконати такі дії: очистити поверхню нігтя від жиру та пилу, вибрати форму наклейки, яка підійде до нігтя, обрізати наклейку за розмірами нігтя. Потім занурити наклейку в воду і дочекатись, поки вона наліпиться на поверхню нігтя. Після цього необхідно видалити залишки наклейки та покрити нігтьовий лаком.

Наклейки на водяній основі Рожеві маки M81-M84 мають довговічність та якість. Вони надають нігтям ефектного вигляду та здатні зберігатись на нігтях протягом тривалого часу. Тому можна створити свій унікальний образ на довгий час.

Отже, наклейки на водяній основі Рожеві маки M81-M84 - чудовий спосіб доповнити свій образ та створити враження. Вони дійсно зручні та якісні, що дозволяє насолоджуватись красою нігтів довгий час. Спробуйте їх та б'удьте завжди стильними та модними!