Наклейка для нігтів, готовий манікюр Purple Plant Квіти фіолетовий колір

Код продукту: 14979
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1285
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейка для нігтів та готовий манікюр Purple Plant: краса квітів у фіолетовому виконанні

Коли мова йде про догляд за руками та нігтями, багато жінок звертають увагу на нарощування нігтів або декор для нігтів. Але є ще один зручний спосіб забезпечити ідеальний вигляд своїм нігтям - наклейки для нігтів.

Одним з найпопулярніших видів наклейок є Purple Plant від компанії Квіти. Це вишуканий квітковий дизайн у фіолетовому виконанні, який підходить для будь-якого стилю вбрання та нагадує про ніжність та жіночність.

Наклейки для нігтів Purple Plant - це простий і швидкий спосіб надати своїм нігтям красивий вигляд. Вам не потрібно навчатися складним технікам малювання та декорування нігтів, достатньо просто наклеїти наклейку на ніготь та необхідного розміру.

Окрім того, компанія Квіти пропонує готовий манікюр Purple Plant, що дозволяє організувати своїй шкірі та нігтям  заслужений відпочинок і не хвилюватися про стан манікюру. 

Отож, обираючи Purple Plant для своїх нігтів, ви можете будь-який день почувати себе прекрасно і залишатися в тренді нігтелеінсти.  А в додаток до цього досить багато вільного часу, який можна витратити на свої улюблені справи.