Наклейки на водній основі " Тюльпани та абстракція " YB911 - YB922

Код продукту: 14897
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,78 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1266
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водній основі "Тюльпани та абстракція" YB911-YB922: декор для нігтів

Наклейки на водній основі - це один з найпопулярніших видів декору для нігтів. Вони легкі у використанні, швидкі в нанесенні та доступні для всіх, хто любить доглядати за своїми нігтями.

Ми раді представити вам нову колекцію наклейок на водній основі "Тюльпани та абстракція" YB911-YB922. Ці наклейки виготовлені з високоякісної водостійкої плівки, що дозволяє їм довго триматися на нігтях та не втрачати свій колір.

Колекція включає в себе два різних дизайни. Перший - це наклейки з тюльпанами різних кольорів та форм, які виглядають дуже жіночно та ніжно. Другий дизайн - це абстрактне мистецтво з відтінками рожевого та синього кольору. Ці наклейки підійдуть для тих, хто любить яскраві та незвичайні рішення.

Нанесення наклейок на водній основі дуже просте. Спочатку необхідно підготувати нігті - зняти лак та обрізати нігті до потрібної довжини. Далі необхідно занурити наклейку в воду на декілька секунд, поки вона не зм'якне. Потім видалити наклейку з води та обклеїти нею нігтьову пластину. Остаточно приклеїти наклейку на ніготь та притиснути її ковпачком або іншою пластмасовою штучкою. Потім треба зняти залишки наклейки за допомогою палички для манікюру та закріпити все лаком.

Наклейки на водній основі "Тюльпани та абстракція" YB911-YB922 - це чудовий спосіб прикрасити свої нігті та зробити їх ще більш яскравими та оригінальними. Вони підійдуть для будь-яких випадків та дозволять вам виділятися з натовпу. Не вагайтеся, спробуйте ці наклейки і переконайтеся в їхній якості та зручності використання.