Наклейки на водній основі "гербери різнокольорові квіти" D013- D024

Код продукту: 14877
Залишок на складі: багато
31 ₴
0,72 €
0,78 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1248
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейки на водній основі "гербери різнокольорові квіти" D013-D024 - на диво простий, але яскравий і оригінальний спосіб прикрасити свої нігті. Ці наклейки допоможуть додати особливого шарму та ефектності будь-якому вашому образу.

Перевага водних наклейок полягає в їх простоті використання та незначному часу, необхідному для нанесення. Для того, щоб прикрасити свої нігті цими герберами різнокольоровими квітами, необхідно виконати лише декілька простих кроків.

По-перше, необхідно підготувати поверхню нігтів - вимити їх від бруду та висушити. Потім зніміть захисну плівку з наклейки та підніміть її за допомогою пінцету.

Після цього, натягніть наклейку на нігтьову поверхню та притисніть до неї. Завершивши процес прикраси, наклейки необхідно зафіксувати лаком для нігтів.

Гербери різнокольорові квіти сподобаються як дорослим, так і дітям. Ця прикраса здатна змінити настрій і внести барви в буденний образ. 

Наклейки на водній основі "гербери різнокольорові квіти" D013-D024 - це не тільки оригінальний, але і дуже доступний спосіб зробити свої нігтики більш яскравими та ефектними. Спробуйте самі та вразіть усіх своїми модними та стильними манікюрами!