Наклейки на водній основі "Фініс і Ферб " 1305 - 1316

Код продукту: 14854
Залишок на складі: багато
24 ₴
0,56 €
0,61 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1455
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Наклейки на водній основі "Фініс і Ферб" - це чудова ідея для того, щоб створити яскравий і оригінальний дизайн нігтів. Ці наклейки можна використовувати як на повністю нарощеній нігтевій пластині, так і на натуральних нігтях.

Особливість цих наклейок полягає в тому, що вони виготовлені на водній основі, тому вони не будуть шкодити вашому нігтьовому покриттю і легко видаляться з нього. Вся процедура застосування наклейок цілком безпечна і не потребує спеціальних навичок або досвіду.

Дизайн наклейок "Фініс і Ферб" характеризується веселими і яскравими кольорами, а також знайомими героями з мультсеріалу. На графіці наклейок зображені Фініс, Ферб і їхні друзі, які здатні підняти настрій і надихнути на творчість.

Також важливо зазначити, що набір наклейок на водній основі "Фініс і Ферб" містить 12 варіантів дизайну, що дає можливість створити декілька унікальних образів.

Загалом, наклейки на водній основі "Фініс і Ферб" - це відмінний вибір для тих, хто хоче додати яскравості і веселощі до свого образу. Вони не тільки прекрасно виглядають на нігтях, а й легко застосовуються, безпечні для вашого нігтьового покриття та можуть зробити яскравим будь-який наряд!