Бульйонки Global Fashion 1440 шт, колір чорний мікс

Код продукту: 14829
Залишок на складі: багато
37 ₴
0,86 €
0,94 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1310
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 8.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Як збільшити стійкість лаку для нігтів? Що зробити, щоб декор на нігтях не зітрився з самого початку? Є один простий і ефективний спосіб – використовуйте бульйонки для нігтів!

Global Fashion – це відомий бренд у світі манікюру та педикюру. Вони випускають бульйонки для нігтів у різних кольорах та відтінках, серед яких є популярний колір чорний мікс.

Ця унікальна продукція дозволяє створювати оригінальний та стійкий декор на нігтях. Бульйонки виготовлені з якісного матеріалу, що забезпечує їх тривалу та яскраву збереженість. Вони мають різні форми та розміри, ідеально підходять для різних дизайнів.

Для того, щоб використовувати бульйонки, потрібно нанести лак-основу на нігті, потім приклеїти бульйонки та покрити все лаком для фіксації. Цей простий процес допоможе створити дивовижний та стійкий декор для нігтів.

Якщо ви любите експериментувати зі своїм манікюром, то бульйонки Global Fashion – це відмінний вибір для вас. Додайте свіжості та нових відчуттів у повсякденне життя за допомогою цих блискучих аксесуарів для нігтів.