Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Grapefruit Грейпфрут

Код продукту: 14791
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1238
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Фімо для дизайну нігтів – це справжній тренд серед модних тенденцій манікюру. Grapefruit Грейпфрут – один з найпопулярніших варіантів, завдяки якому можна створювати яскраве та незвичайне оформлення нігтів.

Фімо – це матеріал, який складається з полімерних смол та м'яких складових. Він має високу еластичність, що дозволяє йому зберігати свою форму та не тріскатися. Колір Grapefruit Грейпфрут – це рожево-жовтий відтінок з нотками свіжості та тропічної атмосфери. 

Для створення оригінального дизайну нігтів застосовуються різні техніки: від малювання акриловою фарбою до використання трафаретів та декору на основі фімо. Останній варіант дозволяє створити гармонійний, комплексний дизайн нігтів. 

Для того, щоб використати Grapefruit Грейпфрут, потрібно купити тонкі кусочки фімо на прозорій основі, які виглядають як невеликі ковбаски. Поки вони у формі ковбаски кольору Grapefruit Грейпфрут, їх можна легко різати ножем на тонкі скибочки, прямокутники, трикутники або круглі форми. 

Далі розміщують отримані "пластівці" на нігті та пресують їх, щоб вони "зляглися" з поверхнею нігтя та не вистирчували. Після цього можна використовувати додатковий декор – зернка, блістери, стрази та інші елементи декору. 

Завдяки фімо для дизайну нігтів Grapefruit Грейпфрут можна створити свіжий та незвичайний дизайн нігтів, який вразить свою яскравістю та оригінальністю. Варто спробувати цей вид декору та створити незабутній манікюр з вже улюбленим або зовсім новим відтінком.