Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Orange Апельсин

Код продукту: 14789
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1261
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фімо для дизайну нігтів - це прекрасна можливість доповнити свій нігтьовий дизайн незвичайним елементом. Один із видів фімо - колбаска з апельсиновим забарвленням, яка називається Orange Апельсин, дуже популярний серед майстрів манікюру.

Це матеріал має низку переваг перед іншими декоративними елементами. Во-перше, він міцний і не руйнується при носінні. Во-вторих, його можна легко формувати до різних форм і розмірів. Отже, з його допомогою можна створити будь-який дизайн нігтів: від класичного до незвичайного та оригінального.

Окрім того, колбаска фімо зовсім не токсична та не виробляє неприємних запахів. Це дозволяє безпечно виконувати манікюр як вдома, так і в салоні.

З огляду на свій яскравий апельсиновий колір, Orange Апельсин стане прекрасним доповненнням до літнього чи весняного дизайну нігтів. Акцентом можна зробити окремі нігті, розкладаючи фімо на них у вигляді фруктового декору.

Крім того, Orange Апельсин можна комбінувати з іншими кольорами фімо або іншими декоративними елементами. В результаті вийде унікальний дизайн, який ніхто інший не матиме!

Отже, колбаска фімо Orange Апельсин - це прекрасна можливість зробити свій нігтьовий дизайн оригінальним та нестандартним. Цей матеріал є не тільки якісним та міцним, але й дозволяє фантазувати та експериментувати з коліром і формою. Не сумніваємось, що Orange Апельсин знайде своє місце у вашій колекції матеріалів для дизайну манікюру!