Фімо для дизайну нігтів (ковбаскою) Beige flower Бежева квітка Бежева квітка

Код продукту: 14767
Залишок на складі: багато
5,60 ₴
0,13 €
0,14 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1232
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Фімо для дизайну нігтів - це незамінний елемент у створенні унікальних манікюрів. Одним з видів Фімо є "ковбаска" з більш складною назвою - Beige flower або Бежева квітка. 

Цей вид декору для нігтів має безліч переваг. По-перше, він дуже зручний у використанні. "Ковбаску" можна легко нарізати на тонкі пластинки з різними малюнками, що відкриває безмежні можливості для творчості. Далі, ковбаска має великий асортимент кольорів. Біж, рожевий, голубий, жовтий - кожен може відібрати ідеальний варіант для себе. 

Фімо Beige flower можна використовувати як самостійно, так і у поєднанні з іншим декором. Наприклад, з такою ковбаскою чудово поєднаються пастельні відтінки лаків та блискітки. А якщо добавити ще і цяткування, то манікюр стане ще цікавішим. 

Дівчата, які люблять ніжність і елегантність, можуть спробувати оформити нігті у стилі "френч". Делікатні прикраси з ковбаски Beige flower у поєднанні з ніжними кольорами нагадають занавіску народження літа. 

Фімо для дизайну нігтів Beige flower - це незамінний елемент для кожної модної дівчини. Залишайтеся красивою і стильною в усіх ситуаціях з таким чудовим декором!