Перекладна фольга для нігтів GNDG 104

Код продукту: 14749
Залишок на складі: багато
16 ₴
0,37 €
0,40 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1262
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перекладна фольга для нігтів GNDG 104 є дуже популярним декоративним елементом серед майстринь манікюру та педикюру. Вона створена спеціально для того, щоб прикрасити нігтьову пластину, зробити її яскравішою та оригінальною.

Особливість перекладної фольги полягає в тому, що з її допомогою можна легко нанести різноманітні кольори та малюнки на нігті. Фольга має багато варіантів кольорів та дизайнів, що дозволяє вибирати ідеальний варіант для кожного зачісу.

Перекладна фольга - це тонка металева плівка, що відрізняється високою прочністю. Її можна легко вирізати на дрібні шматочки, які потім можна наклеювати на нігті в будь-якому порядку та комбінації.

Щоб нанести перекладну фольгу, потрібно нанести шар лаку для нігтів на поверхню нігтьової пластини, почекати, доки лак висохне, і обережно прикласти фольгу. Потім можна прогладити фольгу пальцем, щоб вона стала ще більш гладкою та рівномірною. Після цього можна додатково обрізати зайві кутики фольги та покрити нігтьову пластину лаком для фіксації.

Перекладна фольга для нігтів GNDG 104 - це ідеальний вибір для тих, хто бажає зробити свій манікюр ще більш ефектним та привабливим. Використання такої фольги дозволяє створити яскраву та незабутню зачіску, яка забезпечить Вам увагу та компліменти від оточуючих.