Фольга бите скло Bright Pink

Код продукту: 14739
Залишок на складі: багато
10,80 ₴
0,25 €
0,27 $
2 купили

Кількість:

2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1235
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга бите скло - це новий тренд у декорі для нігтів, який надає можливість створювати неповторні манікюри з ефектом скла. І колір Bright Pink на фользі допоможе зробити цей ефект ще більш виразним і красивим.

Секретом створення такого манікюру є використання спеціальної фольги з ефектом битого скла, яка має різні тони і блискучість, нагадуючи мозаїку. Щоб зафіксувати фольгу на нігті, необхідно нанести спеціальний клей-гель та зумовити його з допомогою УФ-лампи. Після цього на наклеєну фольгу можна наносити лак для нігтів яскравого рожевого кольору, що підсилює ефект скла.

Такий манікюр виглядає дуже ефектно та незвично, а саме застосування фольги дозволяє створювати безліч варіацій дизайнів. За допомогою фольги можна створювати абстрактні малюнки, геометричні форми, мікс кольорів, а також додавати елементи декору у вигляді камінчиків чи глітеру.

Колір Bright Pink чудово підійде для створення весняного, літнього або романтичного образу. Він свіжий, яскравий та привертає до себе увагу. Крім того, на нігтях цей колір буде виглядати дуже жіночно та елегантно.

Отож, якщо ви любите експериментувати з дизайном нігтів та хочете створити щось незвичайне і красиве, обов'язково спробуйте фольгу бите скло з коліром Bright Pink. Цей манікюр точно не залишить вас байдужими і дозволить зробити свій образ яскравим та запам'ятовуючим.