Фольга для дизайну нігтів YG Puzzle

Код продукту: 14729
Залишок на складі: багато
6 ₴
0,14 €
0,15 $
1 купили

Кількість:

1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1236
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга для дизайну нігтів YG Puzzle – це інноваційний продукт, який дозволяє створювати неймовірні дизайни на нігтях. Ця фольга має різноманітні кольори та патерни, що дозволяє дизайнерам реалізувати свої найсміливіші ідеї.

Фольга для дизайну нігтів YG Puzzle виготовляється з високоякісних матеріалів, що забезпечують довговічність та стійкість до зносу. Вона легко прикріплюється до нігтьової пластини та не ковзає під час нанесення лаку.

Завдяки фользі YG Puzzle дизайнери зможуть створити не тільки класичні дизайни з перламутром та металевим блиском, а й неймовірні абстрактні малюнки, які будуть привертати погляди оточуючих.

Одна фольга містить велику кількість шматочків різної форми та розміру, що дозволяє економно використовувати матеріал та максимально розкрити своє творче задум.

Для створення неповторних дизайнів з фольгою YG Puzzle необхідно нанести базовий лак, зафарбовану гель-пасту, чи кольоровий лак, та на нерозпечену пластину накласти фольгу, припустивши її незначною стороною додолу. Після цього фольгу потрібно зняти, залишаючи відбиток на лакованій поверхні, та закріпити верхнім покриттям.

Отже, якщо Ви хочете створити неймовірні та оригінальні дизайни на нігтях, спробуйте фольгу для дизайну нігтів YG Puzzle та вражайте своє оточення своїм творчим задумом та бездоганним стилем.