Декор для нігтів 3D (ромбики) Swarovski Global Fashion Crimson

Код продукту: 14546
Залишок на складі: багато
50 ₴
1,17 €
1,25 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1240
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор для нігтів 3D – це вже давно став трендом у світі моди і краси. Усе більше дівчаток люблять прикрашати свої нігті дизайнерськими рішеннями. І з кожним днем з'являються все новіше та новіше ідеї декорування нігтів. Одним із найбільш популярних матеріалів для створення декору для нігтів 3D є Swarovski Global Fashion Crimson.

Ці маленькі ромбики від Swarovski є ідеальним доповненням до будь-якого дизайну нігтів. Найбільш популярним кольором декору є, звичайно ж, червоний - і саме тому такі ромбики прекрасно підходять для створення святкових та вишуканих нігтів перед Різдвом, Новим роком, Валентинів день та іншими святами.

Застосування декору для нігтів 3D дуже просте. Для початку потрібно підготувати свої нігті і нанести основний лак. Потім ми насічуємо місце під майбутні ромбики та наносимо клей. Потім за допомогою пінцета прикріплюємо Swarovski Global Fashion Crimson. І все, наші нігті готові до свята!

За допомогою декору для нігтів Swarovski Global Fashion Crimson наши нігті стають елегантнішими та привабливішими. Цей матеріал підійде для дівчаток усіх вікових категорій та буде прекрасним доповненням до будь-якого стилю та образу. Декор для нігтів - це ідеальний спосіб показати свою індивідуальність та неповторність, тому, не соромтеся експериментувати і створювати свій власний дизайн нігтів з Swarovski Global Fashion Crimson!