Ковпачки абразиву для педикюру, 13*19 мм, #150, pink 50 шт.

Код продукту: 14703
Залишок на складі: немає в наявності
388 ₴
9 €
9,70 $
4 купили
4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1281
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Ковпачки абразиву для педикюру – незамінний інструмент для догляду за нігтями. Вони допомагають ефективно обробляти місця, які важко досягти і водночас не поранити нігтьову пластину. 

Одна з кращих моделей, яку багато хто використовує – це ковпачки абразиву розміром 13*19 мм і зернистістю #150 в рожевому кольорі. Вони можуть бути використані як для професійної, так і для домашньої педикюру.

Серед переваг ковпачків абразиву можна відзначити високу ефективність при обробці різних поверхонь нігтьової пластини. Оскільки зерно досить мелене, то вони можуть бути використані не тільки для зняття лаку, але і для обробки нігтьової пластини перед нарощуванням. 

Ковпачки абразиву є зручними в застосуванні, оскільки мають форму циліндра, який дозволяє будь-якому фрезеру легко в ньому змінятися. Іх можна використовувати як з пристроями, так і без них – вручну.

Отже, ковпачки абразиву розміром 13*19 мм з №150 зерном у рожевому кольорі є відмінним вибором для ефективного і безпечного догляду за нігтями. В комплекті міститься 50 штук, що дозволяє довго використовувати їх і не замінювати занадто часто.