Ковпачки абразиву для педикюру, 16*25 мм, 100 грід, orange 1 шт.

Код продукту: 14668
Залишок на складі: багато
18,70 ₴
0,43 €
0,47 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1285
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву - це необхідний інструмент для професійного педикюру. Вони допомагають швидко і безпечно видалити зайвий шар шкіри на п'ятках, п'є, промежинах.

Кожен ковпачок абразиву для педикюру має розмір 16*25 мм, вагу 100 грід та оранжевий колір. Цей колір є дуже популярним серед майстрів манікюру, оскільки він дозволяє легко відрізнити абразивні ковпачки від інших насадок для фрезера.

Крім того, ковпачки абразиву мають різну градацію зернів (грід). Для ефективного видалення грубого шару шкіри рекомендується використовувати ковпачки з градацією 80-100 грід. Для фінальної обробки і полірування шкіри можна використовувати ковпачки з градацією 150-180 грід.

Як користуватися ковпачками абразиву для педикюру? Спочатку обрізаємо нігті і знімаємо лак або гель-лак. Далі змочуємо ноги в теплій воді, щоб шкіра на п'ятках стала м'якою. Потім за допомогою ковпачків абразиву аккуратно видаляємо грубий шар шкіри на п'ятках та промежинах.  Наступним кроком може бути обробка нігтей та догляд за шкірою ніг.

Завдяки використанню ковпачків абразиву для педикюру можна дбати про свої ноги вдома та зекономити час і гроші на поїздки до салону краси. А якісний абразив гарантує швидкий та безпечний ефект!