Набір ковпачків (3 шт) і гумова насадка, розмір 16*25 мм, #150 pink

Код продукту: 14654
Залишок на складі: немає в наявності
57 ₴
1,33 €
1,43 $
8 купили
8 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1270
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нарощування нігтів - це техніка, яка дозволяє змінити форму, довжину та вигляд нігтьової пластини. Щоб досягти максимального ефекту та отримати професійний результат, необхідно мати належне обладнання, серед якого насадки для фрезера займають важливе місце.

Один з найбільш необхідних інструментів для фрезера - насадки-ковпачки абразиву. Вони дозволяють обробити нігтьову пластину, зняти верхній шар мертвих клітин, розділити нігтьову поверхню на різні секції.

Тому, якщо ви займаєтеся нарощуванням нігтів, то обов'язково повинні мати в своєму арсеналі набір ковпачків (3 шт) та гумову насадку розміром 16*25 мм з категорією абразивности #150 pink.

Цей набір ковпачків зроблений з високоякісного матеріалу та має середню грубість абразивного покриття, що дозволяє ефективно та безпечно обробляти нігтьову пластину різної жорсткості. У наборі є ковпачки різних діаметрів, що дозволяє застосовувати їх для різних завдань, наприклад, обробки бічних поверхонь, розведення віників або видалення ефекту гель-лаку.

Гумова насадка також має велике значення у роботі з нарощуванням нігтів. Вона слугує для фіксації пальця на рабочому місці, що дозволяє забезпечити максимальну точність при роботі з фрезером. Розмір 16*25 мм становить оптимальну величину насадки, яка підходить для більшості клієнток.

Отже, якщо ви хочете отримати професійний результат та зробити роботу з нарощуванням нігтів якісно та швидко, то насадки-ковпачки абразиву та гумова насадка з розміром 16*25 мм, категорією абразивности #150 pink необхідні як повітря. Набір таких інструментів знайдете в будь-якому магазині для манікюру та педикюру.