Фреза черная керамическая кукуруза, с красной насечкой Flame ST (C)

Код продукту: 14595
Залишок на складі: немає в наявності
72 ₴
1,67 €
1,82 $
39 купили
39 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 844
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 1.10
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фреза - незамінний інструмент у манікюрі та педикюрі для обробки нігтів. Однією з кращих на такий випадок є фреза черная керамическая кукуруза з красной насечкой Flame ST (C).

Ця керамічна насадка має форму кукурузи зі спеціальними насечками на поверхні для більш ефективної роботи з нігтями. Особливість керамічної фрези в тому, що вона практично не зношується при регулярному використанні, забезпечуючи довговічну роботу інструмента.

Крім того, насадка має красну насечку, що дозволяє безпечно і ефективно працювати з нігтьової пластини, не завдаючи шкоди природним матеріалам нігтів.

Фреза черная керамическая кукуруза з красной насечкой Flame ST (C) може використовуватися не тільки професійними майстрами, але й вдома для догляду за нігтями. Вона дозволяє швидко і якісно обробити нігті, зняти заусенці та випрямити поверхню пластини.

Отже, фреза черная керамическая кукуруза з красной насечкой Flame ST (C) - це найкращий вибір для ефективної роботи з нігтями та догляду за ними. Вона має високу якість та довговічність, що забезпечує зручну та безпечну роботу з нігтьовою пластиною.