Органайзер для зберігання ватних дисків Box up (FT-003)

Код продукту: 14551
Залишок на складі: немає в наявності
95 ₴
2,21 €
2,38 $
95 купили
95 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1251
Розміри
Довжина 19.30
Ширина 7.00
Висота 7.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Органайзер для зберігання ватних дисків Box up (FT-003) - це зручний і практичний аксесуар для будь-якої косметичної сумочки. Завдяки його використанню можна зберігати ватні диски в організованому і зручному для використання вигляді.

Органайзер виконаний з високоякісного матеріалу, що забезпечує чудову міцність та довговічність. Він має компактний розмір і легко поміщається в сумочку або на поличку в ванній кімнаті. 

Органайзер для зберігання ватних дисків Box up (FT-003) має декілька відділень, що дозволяє розділяти ватні диски за функціональним призначенням або за іншими ознаками. Зручність використання органайзера відчутна з першого погляду, і саме тому він є незамінним для будь-якої людини, яка дбає про свою зовнішність.

Висока якість матеріалу, зручність використання, компактність і надійність - ось чому органайзер для зберігання ватних дисків Box up (FT-003) є кращим вибором для тих, хто прагне доглядати за своєю красою та здоров'ям. Надійність і простота використання є головними перевагами цього аксесуару, тому вам точно буде зручно користуватися ним та зберігати ватні диски в порядку.