Трафарет для нігтів violet

Код продукту: 14529
Залишок на складі: багато
12 ₴
0,28 €
0,30 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1219
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Трафарет для нігтів став дуже популярним серед любителів дизайну нігтів. Це простий спосіб додати оригінальну нотку до свого манікюру. Якщо ви хочете створити на своїх нігтях якусь незвичну геометричну фігуру або зображення, то трафарет вам обов'язково допоможе.

Трафарет для нігтів "Violet" - це ідеальний варіант для створення оригінального дизайну манікюру. Він має дуже зручний формат, який легко поміститься в косметичній сумочці. Трафарет зроблений з високоякісного твердого пластику, завдяки чому він дуже міцний і не ламається при використанні.

Трафарет для нігтів "Violet" містить в собі декілька різних зображень: квіти, зірки, серця, стрілки та багато інших. Вам буде просто вибрати той образ, який буде найбільш до вподоби. Процес використання триває всього кілька хвилин і не вимагає від вас особливих навичок.

Для того, щоб скористатися трафаретом, спочатку необхідно розфарбувати нігті в основний колір. Потім на нігті треба прикріпити трафарет і зафарбувати певні ділянки. Після того, як фарба висохне, трафарет можна зняти - у вас залишиться чудовий дизайн на нігтях! 

Трафарет для нігтів "Violet" дозволяє створити ефектний манікюр, який підійде для будь-яких заходів. Використовуючи такий інструмент, ви можете експериментувати з кольорами та зображеннями, створюючи незвичайний і яскравий образ. Тож не сумнівайтеся, вибирайте трафарет для нігтів "Violet" і радуйтеся оригінальному дизайну своїх нігтів!