Трафарет для нігтів Global Fashion NF012

Код продукту: 14520
Залишок на складі: багато
10 ₴
0,23 €
0,25 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1416
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Усі дівчата люблять, коли їх нігті виглядають прекрасно, але не завжди знають, як зробити їх декоративними за допомогою трафаретів. Така проблема вирішується за допомогою новинки в світі нарощування і декорування нігтів - трафарет для нігтів Global Fashion NF012.

Трафарет - це тонка плівка з вирізаними елементами, за допомогою якої можна створювати різноманітні орнаменти на нігтях. Для роботи з трафаретом не потрібні спеціальні навички, тому що він максимально простий у використанні.

Трафарет для нігтів Global Fashion NF012 - це ідеальний вибір для тих, хто тільки починає займатися декором нігтів. Цей трафарет вирізняється великим асортиментом елементів, які дозволяють втілити будь-яку задуману ідею. В набір входять різноманітні квіти, геометричні фігури та інші малюнки, з якими можна поєднувати і створювати особливі орнаменти.

Одна з головних переваг трафарета для нігтів Global Fashion NF012 - це якість матеріалу. Він зроблений з високоякісної плівки, яка не деформується і не розривається під час використання. Більш того, трафарет можна використовувати неодноразово, тому що він легко очищується від залишків лаку або гель-лаку.

Щоб нанести орнамент на нігті, потрібно зафіксувати трафарет на поверхні нігтя та нанести лак або гель-лак. Після того, як лак висохне, трафарет треба зняти обережно, без залишків лаку на його поверхні.

Таким чином, трафарет для нігтів Global Fashion NF012 - це незамінний помічник у роботі з декором нігтів, який дозволяє легко та швидко створювати чудові орнаменти на нігтях. Він підійде як для домашнього використання, так і для професійного майстра нарощування нігтів. З цим трафаретом ваші нігті будуть виглядати стильно та неперевершено.