Наклейка для нігтів Nail Accessory Big Flower

Код продукту: 14439
Залишок на складі: багато
20 ₴
0,46 €
0,50 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1253
Розміри
Довжина 16.50
Ширина 7.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Наклейка для нігтів Nail Accessory Big Flower - це прекрасний декор для вашого манікюру. З його допомогою ви створите стильний та модний образ, який зробить вас неперевершеною.

Наклейки для нігтів - це відмінна альтернатива гелевому лаку та іншим методам дизайну нігтів. Вони дуже прості у застосуванні та можна використовувати в будь-який час.

Nail Accessory Big Flower - це наклейка розміру 6 мм в діаметрі. Вона має квітковий дизайн, який ідеально підійде для романтичного та ніжного образу. Вона також може бути використана в якості акценту на іншому нігті.

Для застосування наклейки вам потрібно відкрити упаковку та взяти наклейку за допомогою пінцета. Потім наклейте її на нігтьову пластину та надійно притисніть. Наклейка буде триматися на вашому нігті дуже довго.

Таким чином, якщо ви шукаєте швидкий та простий спосіб додати своєму манікюру яскравості та стилю, наклейки для нігтів Nail Accessory Big Flower - ідеальний варіант для вас. Ви можете купити їх на будь-якому магазині косметики або інтернет-магазині за доступною ціною. Ви не пошкодуєте свого вибору!