Ажурна наклейка для нігтів Nail Art YC-017

Код продукту: 14419
Залишок на складі: багато
14,70 ₴
0,34 €
0,37 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1245
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 7.00
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ажурна наклейка для нігтів Nail Art YC-017 – це чудовий декоративний елемент для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями. Ця наклейка має сяючу поверхню, а завдяки своїм ажурним візерункам, робить ваші нігті витонченими та стильними. 

Наклейка Nail Art YC-017 може бути використана як окремий декор, або в поєднанні з іншими декоративними елементами. Крім того, вона додаватиме розкішний ефект до будь-якого манікюру. 

Застосування наклейки Nail Art YC-017 дуже просте. Спочатку потрібно вибрати бажаний відтінок лаку для нігтів і нанести його на нігті. Потім зняти захисну плівку з наклейки та прикласти її до нігтя, плавно вирівняти. Завершити процес можна, покривши нігті верхнім покриттям для додаткової фіксації. 

Наклейка Nail Art YC-017 виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечує її довговічність, яскравість та міцність. Крім того, вона не викликає алергічних реакцій та легко видаляється з нігтів. 

Тож, якщо ви хочете обрати незвичайний, але стильний декор для своїх нігтів, то обирайте ажурну наклейку Nail Art YC-017 – і ви будете вражені результатом!