Камені Swarovski хамелеон triangel 12 шт

Код продукту: 14460
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $

Кількість:

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1264
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені Swarovski хамелеон triangel - це вражаючі прикраси для нігтів, які стануть чудовим доповненням до будь-якого манікюру. Вони мають форму трикутника і відмінно підходять для створення акценту на пальцях рук і ніг.

Камені Swarovski - це найвищої якості кристали, вироблені компанією Swarovski. Вони відрізняються своєю яскравістю, блиском та міцністю. Камені Swarovski хамелеон triangel вирізняються особливим ефектом міняючих кольорів. В залежності від кута погляду на них, вони можуть змінювати свої кольори від фіолетового до зеленого, від жовтого до червоного.

У наборі каменів Swarovski хамелеон triangel 12 штук, що дозволяє створити безліч зразків дизайну для нігтів. Ці камені можна використовувати як окремо, так і в поєднанні з іншими декоративними матеріалами, такими як глітер, стікери, печатки для нігтів тощо.

Щоб закріпити камені на нігтях, потрібно використовувати спеціальний клей для кріплення каменів на нігочках. Після того, як камені будуть закріплені, вони будуть довго триматися на місці, не знімаючись навіть під час контакту з водою.

Камені Swarovski хамелеон triangel стануть доречним прикрасою на будь-якому заході, такому як весілля, день народження або корпоративна вечірка. Вони надають нігтям елегантності та розкіші, тому вони будуть підходити для будь-якої модної образу.

Отже, якщо ви шукаєте чудові декоративні матеріали для нігтів, то камені Swarovski хамелеон triangel - гарантія якості та ефективності! Вони вирізняються високою міцністю та стійкістю, що дозволяє їм довго зберігати свій блиск та яскравість. Замовіть свій набір каменів Swarovski хамелеон triangel вже сьогодні та створіть незабутній дизайн нігтів!