Камені Swarovski Global Fashion, rose, Мікс розмір

Код продукту: 14474
Залишок на складі: немає в наявності
70 ₴
1,62 €
1,75 $
3 купили
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1281
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Swarovski - найбільший у світі виробник кристалів високої якості. Його продукцію використовують для створення різноманітних аксесуарів - від прикрас до одягу. Незалежно від того, чи ви робите манікюр або доробляєте Ваші вбрання, Swarovski Global Fashion стане незамінним помічником в цьому ділі.

Зі Swarovski Global Fashion ви можете додати неповторний стиль та елегантність до своїх нігтів. Декор для нігтів з каменів Swarovski створений, щоб прикрасити Ваші нігті та підкреслити їх красу. Камені Global Fashion мають різні розміри та кольори, які Ви можете використовувати для створення неповторних дизайнів.

Кристалічний колір rose - це символ ніжності та жіночності. Камені Global Fashion з таким кольором стануть ідеальним вибором для створення романтичних нігтьових дизайнів. Їхній розмір вдало доповнить Ваш манікюр та надасть йому вишуканості.

Мікс розміру каменів Global Fashion в пакеті створює багатозвучний дизайн на нігтях. Завдяки різним розмірам каменів, Ви можете створювати оригінальні малюнки та унікальні акценти на своєму манікюрі. 

Завжди будьте в центрі уваги! Світ покотив долоні, коли сяють нігти з Swarovski Global Fashion в пакеті. Створюйте свої незабутні образи та насолоджуйтеся їх красою кожен день!