Камені кристал хамелеон Swarovski 1440 шт SS6

Код продукту: 14505
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,62 €
1,75 $
88 купили

Кількість:

88 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1739
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Каміння сваровські - це відомі всесвітньо кристали, які використовуються для декорування різних предметів. У своїй колекції компанія Swarovski представляє багато видів і розмірів, від маленьких до великих.

Среди них найбільш популярний вибір каменів кристал хамелеон Swarovski SS6. У пакеті міститься 1440 штук цих кристалів. Назва "хамелеон" походить від того, що кристали можуть змінювати свій колір залежно від освітлення чи кута огляду.

Камені кристал хамелеон Swarovski SS6 мають розмір 2,0-2,1 мм та виготовляються зі спеціального скла з висококласним покриттям, що забезпечує збереження кольору та блиску каменів протягом довгого періоду часу.

Використання цих каменів дозволяє створювати унікальний дизайн для нігтів, застосовуючи їх як окремі елементи, або поєднуючи з іншими видами декору.

Камені кристал хамелеон Swarovski SS6 - це відмінний вибір для творців нейл-арту, які працюють з камінням цього розміру. Вони додають нігтям додаткової розкіші та блиску, стаючи на відміну від інших декоративних елементів.

Якщо ви розглядаєте варіант купівлі каменів кристал хамелеон Swarovski SS6, вони доступні для замовлення онлайн або у спеціалізованих магазинах. Вам залишається лише визначитися з дизайном та створити свій неповторний образ!