Камені кристал Сваровскі хамелеон, SAV-5 SS5, 1440 шт.

Код продукту: 14501
Залишок на складі: багато
70 ₴
1,63 €
1,76 $
18 купили

Кількість:

18 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1401
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені кристал Сваровскі хамелеон, SAV-5 SS5, 1440 шт. - це найкращий вибір для декорування нігтів. Кристали Сваровскі відомі своєю красою та якістю. Вони дозволяють зробити нігті неповторними та надати їм іскристого блиску.

Камені кристал Сваровскі хамелеон мають унікальний ефект зміни кольору. Залежно від кута світла, камені змінюють колір від блакитного до фіолетового. Така гра кольору надає нігтям особливого шарму та оригінальності.

SAV-5 SS5 - це розмір, що ідеально підходить для декорування нігтів. Камені мають діаметр 1,8 мм, що дозволяє створювати красиві та аккуратні дизайни. Крім того, у пакеті міститься цілих 1440 штук каменів, що дозволяє декорувати нігті більше ніж одного разу.

Нігті, прикрашені каменями Сваровскі, виглядають неповторно та елегантно. Декорування нігтів каменями Сваровскі є популярним трендом серед усіх віків. Це додає образу жінки чарівності та блиску.

Отже, камені кристал Сваровскі хамелеон, SAV-5 SS5, 1440 шт. - це чудовий варіант для тих, хто хоче підкреслити свою жіночність та неповторність. З ними ваші нігті стануть справжнім шедевром, який не залишить байдужим жодного погляду.