Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS8

Код продукту: 14510
Залишок на складі: немає в наявності
70 ₴
1,63 €
1,75 $
13 купили
13 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1348
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Камені кристал прозорі Svarovski - це найвищої якості кристали, які виготовляються компанією Зваровскі з міста Ваттенс в Австрії. Їх називають кристалами, адже вони зроблені зі скла з додаванням спеціальних домішок, що забезпечують їм перливий блиск і якість, які неможливо знайти в інших каменях.

Камені Svarovski є найголовнішим елеменом при створенні різноманітних прикрас, особливо нігтьового дизайну. Завдяки своїй високій якості, вони дуже користуються попитом у професійних майстрах манікюру та педикюру, а також в особистому використанні.

Кристал Svarovski - це божественність благородства і краси. Він може створити на Ваших нігтях безліч декоративних елементів - від маленьких прикрас до складних композицій. Нігтьовий дизайн з кристалами Svarovski дозволяє нам підкреслити своє індивідуальне бачення краси і стилю.

У нашому магазині Ви можете придбати камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS8 у вигляді пакету. Ці камені виготовляються за найвищими стандартами якості і мають невеликий розмір, що дозволяє їх використовувати не тільки в нігтьовому дизайні, але і в прикрасах для волосся, одягу та інших аксесуарах.

Камені кристал прозорі Svarovski 1440 шт SS8 - це дуже універсальні і широко використовувані елементи для створення нігтьового дизайну. Вони не тільки додають блиску і краси, але й роблять нігті більш вишуканими і елегантними. Придбайте камені Svarovski і створіть свій неповторний образ, що не залишить байдужими навіть найвибагливіших модниць!