Горячий воск в гранулах Lemon 1 кг

Код продукту: 14358
Залишок на складі: немає в наявності
500 ₴
11,63 €
12,69 $
1 купили
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 450
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гладкість шкіри стала справжнім культом краси. Є безліч способів для досягнення цієї мети, однак епіляція - один з найефективніших методів. Існує багато видів епіляції, однак гарячий воск - одна з найбільш популярних процедур. В останні кілька років з'явилися нові продукти для процедури - воск у гранулах. Серед них, варто звернути увагу на Lemon 1 кг.

Lemon 1 кг - це гарячий воск, який має у своєму складі натуральні інгредієнти, які дозволяють ефективно боротися з волоссям на будь-якій ділянці тіла. У складі воску містяться: колофоній, біла і жовта бієла, мед - це натуральні інгредієнти, з яких зроблений воск. Кожен з них має свої корисні властивості. 

Кульковий воск може використовуватися на будь-якій ділянці тіла, він добре знімає волосся, ніжно доглядає за шкірою і підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Він має приємний запах лимона, який допомагає розслабити нервову систему і позбавитися від стресу.

Гарячий воск у гранулах - це простий і зручний спосіб для проведення епіляції в будь-який час. Кульковий воск швидко розігрівається і готовий до використання. Він має оптимальну консистенцію, яка дозволяє йому легко розподілятися по поверхні шкіри та злегка затвердіти в процесі епіляції, що забезпечує максимальний захист для шкіри.

За рахунок гарячого воску в гранулах, процедура епіляції стає менш болісною та більш безпечною для шкіри. Він дозволяє ефективно видаляти навіть короткі волоски і може застосовуватися на будь-якій ділянці тіла. 

Узагалі, гарячий воск у гранулах Lemon 1 кг - це оптимальний вибір для тих, хто цінує ефективність і безпеку процедури епіляції. Його визнання серед фахівців краси та широке використання серед клієнтів свідчать про те, що цей продукт є дійсно найкращим рішенням для гладенької шкіри.