Горячий воск в гранулах Blue 1 кг

Код продукту: 14360
Залишок на складі: немає в наявності
500 ₴
11,59 €
12,50 $
4 купили
4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 472
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Горячий воск в гранулах Blue 1 кг - ефективний засіб для епіляції. Цей воск має багато переваг, серед яких - легкість використання і високу якість видалення волосся.

Віск Blue 1 кг представляє собою змішану суміш природних і штучних компонентів, яка дозволяє досягти ідеального результату в епіляції в домашніх умовах. Гранули воску розкладаються легко і швидко розтоплюються в спеціальному приладі. Це зменшує час і зусилля, що необхідні для отримання гладкої шкіри.

Одна з переваг Blue 1 кг - його гіпоалергенність. Воск не містить шкідливих речовин і не викликає алергічних реакцій. Це особливо важливо для осіб з чутливою шкірою.

Також варто відзначити, що воск Blue 1 кг легко видаляє всі типи волосся, включаючи короткі і жорсткі волоски. Він не залишає липкої рештки, що дає можливість швидко видалити залишки воску.

Отже, горячий воск в гранулах Blue 1 кг - ідеальне рішення для тих, хто шукає ефективний і легкий варіант епіляції в домашніх умовах. Він гарантує безболісне та якісне видалення всіх типів волосся, не залишаючи за собою неприємних наслідків.