Гель лак BLACK ELITE 274, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2551
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,01 $
(5)
23 купили

Кількість:

(5)
23 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1412
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E113
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 274
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-22 14:49:40
5

2023-10-22 10:54:28
5

Самий бомбічний колір, фарбую вже другу бульбашку, просихає відмінно, навіть в один шар не лисин, рекомендую однозначно!

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion.

2023-10-17 16:26:39
5

2023-01-30 11:34:17
4

На фото не відповідає колір

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала. Звертаємо Вашу увагу, що відтінок може незначно відрізнятися залежно як від особистого сприйняття, так і від налаштувань екрана на різних пристроях. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель лак BLACK ELITE 274, Global Fashion - це світовий тренд у сфері догляду за нігтями. Цей гель-лак відрізняється високою якістю, довговічністю, стійкістю і насиченим кольором. 

Гель-лак - це ідеальний варіант для дівчат, які люблять експериментувати зі своїм образом. Він дозволяє втілити найсміливіші ідеї в життя. 

BLACK ELITE 274 - це гель-лак, який прекрасно підійде для вечірнього образу. Він має насичений чорний колір з блискітками, які додають блиску вашим нігтям. Такий гель-лак відмінно підійде для вечірок, святкових подій, а також для створення ефектних манікюрів. 

Global Fashion - це відомий бренд у світі краси, який створює косметику найвищої якості. Гель-лак BLACK ELITE 274 - це один з продуктів цього бренду. Він виготовлений з високоякісних компонентів, що робить його безпечним для нігтьової пластини. 

Гель-лак BLACK ELITE 274, Global Fashion 8 мл - це вигідний вибір для всіх, хто дбає про своє здоров'я і красу. Він дозволяє швидко і легко створити ефектний манікюр, який буде радувати вас протягом тривалого часу. 

Отже, якщо ви хочете мати якісний і довговічний манікюр, обирайте гель-лак BLACK ELITE 274 від Global Fashion. Він стане найкращим другом для нігтьового дизайнера, який любить експериментувати зі стилем і виглядом своїх нігтів.