Гель лак BLACK ELITE 330, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2541
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
68 купили

Кількість:

(5)
68 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1516
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 330
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-29 08:43:22
5

2023-09-01 05:12:13
5

2023-08-31 11:34:25
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 330 - це інноваційний продукт в світі нарощування нігтів. Він має бездоганну якість та гарантує тривалий термін збереження ідеального манікюру.

Цей гель лак забезпечує глибоку і насичену чорноту, яка виглядає дуже стильно та ефектно на будь-якому відтінку шкіри. Що ж стосується Global Fashion, то це ще одна перевірена марка, яка додає святкового настрою вашому образу. Гель лак Global Fashion дарує можливість підібрати колір до будь-якого наряду, властивості його формули зберігають свіжість манікюру протягом тривалого часу. 

Обидві марки – BLACK ELITE та Global Fashion – підходять для професійного використання, але також єдним настроєм в них є можливість використання в домашніх умовах, щоб забезпечити собі ідеальний манікюр без походу до салону. 

Також важливо зазначити, що гель лаки BLACK ELITE і Global Fashion створені за технологією 3 в 1, яка дозволяє забезпечити якісний і стійкий гель-лак, базу і топ-покриття, простоту в нанесенні та високу якість покриття. 

Отже, гель лаки BLACK ELITE 330 та Global Fashion 8 мл - це відмінний вибір для тих, хто любить якість і стиль. Закупівши продукти, ви отримаєте глибокий колір, стійкість та бездоганність ідеального манікюру, яку знайдете відмінною як для будь-якого святкування, так і для щоденного використання.