Гель лак BLACK ELITE 239, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2512
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(5)
32 купили

Кількість:

(5)
32 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1463
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E102
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 239
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-09 08:49:19
5

2023-08-30 13:08:18
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 239 від Global Fashion - це досконала технологія для створення чудового манікюру. Якість цього гель-лаку захоплює кожного професійного майстра, а також звичайних дівчат, які люблять експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом.

Гель-лак BLACK ELITE 239 містить в собі особливі компоненти, які забезпечують стійкість покриття до 2-х тижнів, якісне збереження кольору та блиску. Цей гель-лак має універсальну текстуру, що дозволяє його нанесення без розташування плямок та різних нерівностей на поверхні нігтя.

Гель-лак BLACK ELITE 239 від Global Fashion дуже вигідно відрізняється посиленою еластичністю та стійкістю до механічних впливів, що дозволяє довго радувати свій чудовий манікюр.

Купуючи Гель-лак BLACK ELITE 239 від Global Fashion 8 мл, Ви можете бути впевненими в якості свого манікюру, тому що цей продукт є ідеальним варіантом для створення неймовірних манікюрних дизайнів та надійного збереження колірного покриття нігтів. Отримайте цей гель-лак та відчуйте себе неперевершено в будь-якому образі!