Гель лак BLACK ELITE 189, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2489
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
31 купили

Кількість:

(5)
31 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1471
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E82
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 189
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-11 05:59:45
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 189 і Global Fashion 8 мл - два знамениті бренди в світі нарощування нігтів. Обидва бренди відомі своєю високою якістю й довготривалим результатом.

Гель лак BLACK ELITE 189 - це густа і насичена чорна фарба, яка підійде для створення радикальних образів. Його можна наносити на якість нігтів, щоб отримати глянцевий шик і ефектний вигляд. Гель лак BLACK ELITE 189 дозволяє зберегти блискучий вигляд протягом декількох тижнів, завдяки чому можна скористатися ним для створення будь-яких зачісок і образів.

Global Fashion 8 мл - це набір з 24 різних кольорів, які можна використовувати для створення різних дизайнів і комбінацій. Більшість з цих кольорів є веселими й ефектними, що робить їх ідеальними для святкових заходів та відпочинку з друзями. Ці гель лаки світяться на сонці, що створює яскраву і красиву атмосферу.

Загалом, якість гель лаків BLACK ELITE 189 і Global Fashion 8 мл є дуже високою. Якщо ви хочете отримати яскравий і стійкий результат, то ці гель лаки обов'язково вам допоможуть.