Гель лак BLACK ELITE 241, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2487
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
14 купили

Кількість:

(5)
14 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1449
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E91
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 241
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-06 09:16:27
5

2023-10-06 08:38:37
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 241, Global Fashion 8 мл - неймовірно популярна інноваційна продукція в сучасному світі манікюру. Цей продукт в даний час користується величезним попитом серед дівчат, що бажають виглядати стильно та модно.

BLACK ELITE 241 - це гель-лак, що відноситься до високоякісних матеріалів для нарощування нігтів. Він виготовлений з новітніх технологій та матеріалів, що забезпечує йому підвищену стійкість та якість. Гель-лак містить у своєму складі спеціальні компоненти, які забезпечують інтенсивне забарвлення, бездоганну структуру та яскраве сяйво.

BLACK ELITE 241 дозволяє створити оригінальний та стильний дизайн манікюру. Він легко наноситься на нігті та швидко висихає. Гель-лак не потребує особливих умінь чи навичок для нанесення - кожна дівчина може створити на своїх нігтях ідеальний манікюр з BLACK ELITE 241.

Гель-лак Global Fashion 8 мл також є частиною цієї інноваційної продукції. Він має високу популярність серед відвідувачів салонів краси. Global Fashion підкреслює індивідуальність та стиль дівчат, надає нігтям бездоганну структуру та інтенсивне забарвлення.

Ми рекомендуємо BLACK ELITE 241 та Global Fashion 8 мл, як ідеальний вибір для тих, хто шукає якісний та стильний манікюр. Ці продукти допоможуть вам відчути себе елегантною та модною, підкреслити вашу красу та індивідуальність. Обирайте якість та переконайтеся в незабутньому ефекті від BLACK ELITE 241 та Global Fashion 8 мл!