Гель лак BLACK ELITE 229, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2476
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
32 купили

Кількість:

(5)
32 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1471
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E103
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 229
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-20 16:18:24
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 229 від Global Fashion - це стильний і модний вибір для будь-якої жінки, яка прагне неперевершеності іміджу. Ця лакова покрив від Global Fashion створена з високоякісних компонентів, що забезпечує чудову стійкість та якість. 

Гель-лак BLACK ELITE 229 надає можливість зробити прекрасний манікюр за короткий час, не виходячи зі своєї домівки. Даний гель-лак має вбудований пензлик, що дозволяє легко і швидко наносити лак, не підводячи руку. Таким чином, ваші нігті стануть неперевершеними і яскравими.

Гель-лак BLACK ELITE 229 має матову текстуру, яка створює неперевершений ефект на нігтях. Також, це покриття надає чудову стійкість та довговічність. Лак розроблений з урахуванням потреб сучасної жінки, що віддає перевагу якості та естетиці.

Гель-лак BLACK ELITE 229 від Global Fashion підходить для будь-яких випадків. Якщо вам потрібно підкреслити свою жіночність на роботі, на зустрічі з друзями або на вечірньому заході, то в цьому гель-лаку ви знайдете свій ідеальний варіант. Доступність цього покриття робить його найкращим вибором для будь-якої жінки, що прагне створити свій унікальний стиль.

Відчуйте себе неперевершеною та впевненою з Global Fashion та Гель-лаком BLACK ELITE 229. Насолоджуйтесь якістю та стійкістю прекрасного манікюру, який привертає будь-чию увагу своєю стильністю та гармонією колірних поєднань.