Гель лак BLACK ELITE 244, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2470
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
25 купили

Кількість:

25 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1502
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E91
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 244
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 244 від бренду Global Fashion – це найсучасніший товар на ринку декоративної косметики. Відтінок кольору – глибокий, чорний, що дуже модно в останні роки. Об'єм флакона – 8 мл.

Цей гель-лак має дуже зручну консистенцію – легку і густу, що дозволяє рівномірно наносити матеріал на нігтьову пластину. Застосувати гель-лак BLACK ELITE 244 можна як для нарощування нігтів, так і для покриття нарощених чи звичайних нігтів.

Гель-лак BLACK ELITE 244 містить спеціальні компоненти, які забезпечують тривалий термін збереження забарвлення. Колір не збільшується в міру зносу, не стає жовтим та не тріщить, що дозволяє зберегти красу і стиль протягом тривалого часу.

Одним з головних переваг гель-лаку BLACK ELITE 244 є його висока опірність до впливу зовнішніх факторів, таких як вода, пісок, механічні пошкодження. Це робить гель-лак ідеальним варіантом для тих, хто веде активний спосіб життя і береже свій час.

Гель-лак BLACK ELITE 244 має великий вибір супутніх виробів – більше сорока кольорів гель-лаку від того ж виробника, спеціальні лаки-бази, топ-покриття, що дозволяє створити безліч поєднань ідеальних варіантів малювання на нігтях.

Замовивши гель-лак BLACK ELITE 244, ви отримаєте якісний продукт, який не тільки принесе задоволення від його використання, а й дозволить Вам виглядати модно і стильно у будь-який час.