Гель лак BLACK ELITE 160, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2454
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,03 $
(5)
40 купили

Кількість:

(5)
40 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 997
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E85
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 160
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-27 19:44:02
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 160 та Global Fashion 8 мл: новітні тренди в нарощуванні нігтів

Нарощування нігтів є одним з найпопулярніших процедур краси в наші дні. Але нарощувати нігті - це тільки перша стадія. Щоб зберегти їх довго і зберігати перфектний вигляд, необхідно використовувати якісні матеріали. Один з найулюбленіших і найкращих варіантів зараз - це гель лаки.

Гель лаки - це спеціальні засоби для покриття нігтів, які складаються з гель-бази та лаку. Вони мають декілька переваг порівняно з класичним лаком, такими як стійкість до пошкоджень та ударів, яскравість і глибина кольору, можливість створення унікального дизайну, швидке висихання та зручність нанесення.

Гель лак BLACK ELITE 160 та Global Fashion 8 мл - це новітні пропозиції на ринку нарощування нігтів. BLACK ELITE 160 - це дійсно елітний вибір, який підходить для створення будь-якого образу. Його червоно-білий абстрактний дизайн з геометричними формами надає нігтям неповторного стилю. Цей гель лак має стійкий покриття і довговічність до 4-6 тижнів.

Global Fashion - це колекція гель лаків з яскравими та насиченими відтінками, які підкреслять ваш індивідуальний стиль. М'ятний кольоровий варіант - це прекрасний вибір для літнього сезону, а бузковий відтінок Global Fashion можна використовувати як для повсякденних образів, так і для складніших вечірніх варіантів. Цей гель лак має гладку текстуру, легко наноситься, швидко висихає і перевірено стійкий.

Отже, якщо ви хочете мати запашний та яскравий макіяж, то гель лаки BLACK ELITE 160 та Global Fashion 8 мл - це ідеальні варіанти. Їх варто випробувати і переконатися у їх приголомшливих перевагах. Оберіть свій улюблений відтінок і готуйтеся до яскравого літа!