Гель лак BLACK ELITE 247, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2451
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
23 купили

Кількість:

23 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1426
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E101
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 247
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 247 став дійсно популярним серед шанувальників манікюру, які віддають перевагу якості та тривалості покриття. Вони вважають, що цей гель лак від компанії Global Fashion є найкращим вибором для дівчат, які хочуть мати стильний та збереження нігтів протягом тривалого часу.

BLACK ELITE 247 має максимально гладкий та однорідний тон, який додасть Вашим нігтям завершеного вигляду. Крім того, гель лак має стійкість до води та пошкоджень, тому може протриматися на нігтях до 2-х тижнів після нанесення.

Завдяки великому вибору кольорів та варіантів, цей гель лак може введені у Ваш гардероб нові цікаві акценти та безліч різних варіацій манікюру. Ви можете легко підібрати кольори в комплекті з одягом та додатками, стьобуймо в гармонії зі своїм стилем.

Тому, якщо Ви хочете мати тривале та якісне покриття для своїх нігтів, яке буде доповнювати Ваш індивідуальний стиль і манеру життя, то зверніть увагу на гель лак BLACK ELITE 247 від компанії Global Fashion. Цей гель лак точно не заподіє Вам розчарування!