Гель лак BLACK ELITE 232, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2442
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
53 купили

Кількість:

(5)
53 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1507
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E92
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 232
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-19 00:31:01
5

2023-09-03 09:53:30
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лаки стали невід'ємною частиною нарощування нігтів. Ці продукти дозволяють швидко та легко створювати стильний та довготривалий манікюр. Один з провідних брендів на ринку – Global Fashion, пропонує широкий вибір якісних гель лаків. Одним з найпопулярніших є BLACK ELITE 232.

BLACK ELITE 232 від Global Fashion – це гель лак темного кольору з легким блиском. За допомогою цього продукту можна легко створити красивий та ефектний манікюр. Цей гель лак має багатий та насичений колір, який гармонійно доповнить будь-який образ.

Один з основних переваг BLACK ELITE 232 – довготривалість. Після нанесення цього гель лаку нігті залишатимуться стильними та насиченими протягом декількох тижнів. Більше того, гель лак досить стійкий, тому не буде втрачати свій колір чи блиск навіть під впливом зовнішніх факторів, таких як вода, хімічні засоби, а також фізичні навантаження.

Застосування BLACK ELITE 232 є дуже простим. Цей гель лак можна наносити як на нігті з використанням гелевої основи, так і просто на натуральні нігті. Для створення більш стійкого та ефектного результату рекомендується використати базовий кіт та покрити нігті глянцевим верхнім покриттям.

У Global Fashion ретельно досліджують та використовують найновіші технології виробництва гель лаків, тому продукція цього бренду завжди відповідає найвищим вимогам якості. BLACK ELITE 232 – це якісний та стильний гель лак зі стійким коліром та блиском, який стане гарним доповненням до будь-якого образу.