Гель лак BLACK ELITE 087, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2409
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(5)
55 купили

Кількість:

(5)
55 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 155
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E42
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 087
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-24 16:45:11
5

2018-12-10 14:21:15
5

Компанія супер, молодці, хороші конкурси до нового року!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак від BLACK ELITE 087 Global Fashion є новинкою на ринку косметичних засобів для вологого манікюру. Цей гель-лак не тільки відмінно тримається на нігтях, але й має чудовий глянець.

BLACK ELITE - це виробник якісних засобів для догляду за нігтями. Гель-лак Global Fashion входить до складу сімейства гель-лаків BLACK ELITE. Він використовується для проведення відмінного вологого манікюру або для нанесення на дизайнерский манікюр.

Гель лак Global Fashion BLACK ELITE ідеально підходить для створення ніжного та романтичного образу. Його можна наносити як на короткий, так і на довгий нігтьовий пластину. Інтенсивність кольору, якість та стійкість нанесеного покриття - ось три основних переваги гель-лаку від BLACK ELITE.

Цей гель-лак не тільки підкреслює колір та стиль одягу, але й якісно доглядає за станом нігтів. Лак має високу стійкість до пошкоджень, досить легко наноситься за рахунок наявності зручної та практичної кисточки зсередини кришечки.

Купити гель-лак Global Fashion BLACK ELITE можна у спеціалізованих магазинах косметики або замовити на сайтах онлайн-магазинів. Обирайте якісні засоби для догляду за нігтями та створення неймовірного вологого манікюру разом з гель-лаком Global Fashion від BLACK ELITE!