Гель лак BLACK ELITE 070, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2403
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
32 купили

Кількість:

32 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1540
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E44
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 070
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 070 від Global Fashion стане незамінним помічником для тих, хто любить догляд за своїми нігтями. Цей продукт має вражаючу палітру кольорів, яка дозволяє вибрати ідеальний відтінок для будь-якого настрою і заходу.

BLACK ELITE 070 має високу плотність та густоту, завдяки чому легко наноситься на нігті. Покриття не тільки надійно фіксується і не сколюється, але й довгий час зберігає насичений колір та блиск.

Гель лак Global Fashion розроблений з дотриманням найвищих стандартів якості, забезпечуючи надійну фіксацію та захист ваших нігтів. Його формула містить комплекс вітамінів та мінералів, які роблять нігті міцними та здоровими.

BLACK ELITE 070 - це не тільки ефективна органічна косметика, але й запорука здоров'я і краси ваших нігтів. Обирайте краще для себе і вашої краси!