Гель лак BLACK ELITE 074, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2388
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
26 купили

Кількість:

26 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1541
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E33
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 074
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 25.00 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лаки стали улюбленим засобом догляду за нігтями для багатьох жінок. Цей продукт допомагає зберегти красу та здоров'я нігтів, а також створити бездоганний манікюр. Із заплющеними очима можна віддати перевагу гель лаку BLACK ELITE 074 від Global Fashion.

Гель лак BLACK ELITE 074 - це ідеальне поєднання стильного дизайну та останніх технологій. Він забезпечує стійкий результат та швидку сушку без пошкодження нігтьової пластини.

Цей гель-лак має густу консистенцію, що дозволяє застосовувати його рівномірно на нігтях, не допускаючи потрапляння повітря. Колір BLACK ELITE 074 - це насичений чорний відтінок, який додасть будь-якому образу чарівної та містичної нотки.

Global Fashion - це відомий в Україні бренд, який відзначається високою якістю та інноваційними рішеннями. Виробник забезпечує встановлення системи контролю якості, що гарантує безпеку та ефективність використання гель-лаків.

Гель лак BLACK ELITE 074 - це ідеальний вибір для тих, хто любить виділятися та створювати незабутні образи. Приєднуйтесь до фешн-трендів з Global Fashion та забезпечте своїм нігтям неперевершену красу!