Гель лак BLACK ELITE 127, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2380
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
41 купили

Кількість:

(5)
41 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1447
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E63
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 127
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-13 14:27:01
5

2023-09-06 07:04:08
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лаки давно вже стали не тільки модним трендом, але й необхідним докладним елементом догляду за нігтями. Вони дозволяють зберегти своє ідеальне манікюр протягом тривалого часу, насичують кольором і роблять нігті більш охайними. Сьогодні ми хотіли б розповісти про один з найпопулярніших гель-лаків на ринку - BLACK ELITE 127 Global Fashion.

BLACK ELITE 127 Global Fashion має неймовірно насичений та глибокий чорний колір, завдяки якому з'явилась назва лаку. Цей гель-лак надійно тримається на нігтях близько 2-3 тижнів, не тьмяніє та не вигорає на сонці. 

При використанні BLACK ELITE 127 Global Fashion, нанесення відбувається в два шари. Також великою перевагою є швидкість висихання лаку під LED-лампою - всього 30 секунд на кожен шар. Гель-лак не має запаху та не викликає алергічних реакцій.

Багато дівчат з задоволенням відвідують салони краси, де вони роблять нарощування нігтів, французький манікюр та наносять гель-лак. Але BLACK ELITE Global Fashion можна використовувати і вдома, завдяки компактній упаковці розміром 8 мл.

З BLACK ELITE 127 Global Fashion можна створювати не тільки класичний зовнішній вигляд, а також зіграти зі своєю уявою та створити унікальний дизайн на нігтях. Не обмежуйте свої фантазії та спробуйте цей неймовірний гель-лак. Він точно не залишить вас байдужими!