Декор для нігтів, фольга бите скло в стрічці, 03

Код продукту: 13015
Залишок на складі: немає в наявності
60 ₴
1,40 €
1,50 $
14 купили
14 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 844
Розміри
Довжина 10.00
Ширина 6.60
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів – це невід'ємна частина сучасного манікюру. Одним з популярних матеріалів для створення оригінального дизайну на нігтях є фольга. Фольга для нігтьового дизайну може бути в різних формах, однією з них є тонкая фольгова стрічка, або бите скло.

Фольга тонкая лента дозволяє створити на нігтях діагональні, вертикальні або горизонтальні смужки різного кольору та ширини. Цей матеріал має різні варіанти дизайну та колірної гами, що дозволяє підібрати ідеальну лінійку для створення свого унікального дизайну.

Фольга бите скло в стрічці є іншим видом фольги, який використовується для нігтьового декору. Цей матеріал має свою дивну форму, яка призначена для створення різноманітних візерунків. Фольга бите скло в стрічці має різні кольори та ширину, що дозволяє створити багато різних варіацій дизайну.

Досить популярним варіантом декору для нігтів з використанням фольги є створення «крапель» на нігтьовій поверхні. Для цього необхідно викрійку з фольги довжиною близько 1-1,5 см наклеїти на поверхню готового манікюру, зафарбувати нігтьовий лаком та зняти залишки фольги за допомогою пінцета. Таким чином, на поверхні нігтя з’явиться яскравий та оригінальний візерунок.

Отже, фольга тонкая лента та фольга бите скло в стрічці – це чудовий матеріал для створення неповторного дизайну на нігтях. Завдяки широкому вибору кольорів та форм, можна створити найрізноманітніші малюнки та композиції на своїх нігтях. Створюйте свій унікальний манікюр з фольгою та здивуйте своїх друзів та знайомих своїм майстерним підходом до краси!