Гель лак BLACK ELITE 099, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2364
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(3)
30 купили

Кількість:

(3)
30 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1475
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E41
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 099
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-09-20 02:04:04
5

2023-02-03 14:38:52
2

Рідкий, мало пігменту. У 4 шари буде норм. Мука.

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2021-07-17 08:33:11
3

Замовляла 99 прийшов 100

GlobalFashion

Добрий день! Нам дуже шкода, що Вам довелося зіткнутися з такою ситуацією. Усе, що відбувається з товаром після поставки на склад, ніяк не контролюється постачальником, і вимагає виключно Вашого звернення до техпідтримки. Ставити низьку оцінку продавцю не має сенсу, Ви просто знижуєте рейтинг товару "ні за що". Сподіваємося на розуміння. З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 099 від Global Fashion - новий хіт у світі нарощування нігтів. Цей гель лак має чорний колір, який стає нейтральним ідеальним фоном для яскравих та концептуальних дизайнів манікюру. 

BLACK ELITE 099 відрізняється від інших гель-лаків завдяки своїй якості та тривалість. Завдяки високій концентрації пігментів, кольоровий відтінок стає насиченим та глубоким. Гель лак Global Fashion не лущиться та не сколюється, навіть після тривалого користування.

Гель-лак BLACK ELITE 099 дозволяє створити бездоганний манікюр з легкістю та швидкістю. Багаторазове використання гель-лаку не дає ніяких наслідків, таких як геометричне руйнування, м'якість і т.д. 

З такими кольорами як BLACK ELITE 099 та високоякісною продукцією від Global Fashion, Ви зможете створити унікальний дизайн манікюру та забезпечити Вашій нігтьовій пластині все необхідне для здорового зросту та довговічності. 

Загалом, якість та вигідна ціна в тандемі з блиском гель лаку Global Fashion BLACK ELITE 099 - це ідеальне поєднання для тих, хто любить доглядати за своїми нігтями та має стильний погляд на життя. Ви будете вражені тим, як легко і швидко можна створити ефектний та стильний манікюр з цим гель-лаком.