Гель лак BLACK ELITE 118, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2355
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(4)
42 купили

Кількість:

(4)
42 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1474
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E64
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 118
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-03 08:16:36
5

2022-07-12 09:54:43
5

Замість 118 відтінку прийшов 352. Спочатку засмутилася, але колір сподобався, тому знижувати оцінку не буду, куплю ще раз. Замовила дуже багато відтінків, усі шикарні!

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-06-29 06:54:24
3

Не відповідає заявленому кольору. Це не лаванда, а брудний бузковий. Не гарний колір

GlobalFashion

Добрий день! Шкодуємо, що покупка Вас розчарувала. Однак 118 відтінок не заявлений як лавандовий, це фіолетовий/бузковий меланж. Саме лавандовий колір можна розглянути в нашій літній колекції Summer Light - артикул 28489594. Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лаки наразі є дуже популярними серед жінок. А це зрозуміло - вони дозволяють довгий час насолоджуватися красивим і доглянутим манікюром без необхідності його постійно переробляти. Серед гель-лаків особливо виділяється BLACK ELITE 118 від Global Fashion пов'язаного з нігтьовою індустрією.

BLACK ELITE 118 - це вибір справжньої леді. Це гель-лак глибокого чорного кольору, який захоплює своєю насиченістю. Він додасть образу загадковості і чарівності, що зробить манікюр захоплюючим. Гель-лак має невеликий обсяг у флаконі 8 мл, але досить щоб створити декілька нігтьових дизайнів.

Гель-лак BLACK ELITE 118 має безпечний склад, що є дуже важливим для любителів жіночої краси. Цей склад дозволяє уникнути алергічних реакцій або інших проблем зі шкірою на руках. Гель-лак також легко наноситься і тримається на нігтях довгий час, не втрачаючи своєї насиченості.

Global Fashion - це всесвітньо відомий бренд, який пропонує всі види продукції для нігтьової індустрії. Виробник дотримується всіх стандартів якості, тому купуючи продукт даної марки, ви можете бути впевнені, що він відповідатиме вашим вимогам і очікуванням.

Отже, гель-лак BLACK ELITE 118 від Global Fashion - це надійний, безпечний і якісний продукт для тих, хто бажає доповнити свій образ чорною нотою. З ним ваш манікюр буде завжди привабливим та елегантним.