Гель лак BLACK ELITE 113, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2352
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,01 $
(4)
40 купили

Кількість:

(4)
40 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1501
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E54
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 113
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-27 05:18:31
5

2023-10-02 07:42:06
5

2022-11-11 13:10:39
4

Лак хороший, але ось колір зовсім не той. Номер на флаконі 113, але він сірий

GlobalFashion

Доброго дня! Шкодуємо, що Ви зіткнулися з цією ситуацією. Передали інформацію, найближчим часом поміняють на фотографію відповідного кольору. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2021-08-16 10:37:19
3

За фактом колір сірий. Повелася на приклад кольору. Який там бузковий і сіро-блакитний.

GlobalFashion

Здрастуйте! Ми перевірили інформацію і найближчим часом замінимо фото в картці товару. Дякуємо, що приділили час і залишили відгук. Сподіваємося, що Ви все ж залишилися задоволені якістю гель-лаку Black Elite. З повагою, команда Global Fashion.

2021-07-13 09:07:37
4

Щільний. Колір, спочатку - просто світло-сірий, але якось з часом починаєш бачити блакитний відтінок. Але ось бузкового немає нічого. З фото немає нічого спільного.

GlobalFashion

Здрастуйте! Дякуємо, що приділили час і залишили відгук, зворотний зв'язок дуже важливий для нас! Ми обов'язково врахуємо зауваження і в найближчому майбутньому постараємося замінити всі фотографії цього гель-лаку - оскільки їх нам надіслав завод-виробник, досить складно було проконтролювати повну відповідність. Плануємо повністю переробити фарбування, щоб більше не виникало такої проблеми невідповідності :) З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель лак BLACK ELITE 113 Global Fashion 8 мл: для стильних та модерних людей

Якщо вам потрібен стильний та якісний гель-лак, то BLACK ELITE 113 Global Fashion 8 мл буде ідеальним вибором. Цей гель-лак створений для того, щоб надати вашим нігтям елегантності, привабливості та блиску.

BLACK ELITE 113 Global Fashion 8 мл - це надійність та безпека. Виготовлений з високоякісних і безпечних компонентів, гель-лак забезпечує вашим нігтям красивий вигляд та довговічність. Не викликає алергічних реакцій, не шкодить нігтьовій пластині.

Гель-лак BLACK ELITE 113 Global Fashion 8 мл має сильний та стійкий колір, його можна використовувати як безпосередньо на нігтях, так і як основний покриття перед нанесенням дизайну. Легко наноситься та рівномірно розподіляється по нігтьовій пластині.

Гель-лак BLACK ELITE 113 Global Fashion 8 мл надає нігтям привабливий та модний вигляд, підходить для будь-якого образу та стилю. З його допомогою ви можете створити найбільш неповторний та індивідуальний дизайн нігтів.

Отже, гель-лак BLACK ELITE 113 Global Fashion 8 мл - це кращий вибір для тих, хто хоче мати стильний та модний вигляд своїх нігтів, а також бажає мати довговічний та безпечний манікюр. Спробуйте його та переконайтесь у його високій якості та ефективності.