Силіконова форма для 5D гель-пластилін 5

Код продукту: 12601
Залишок на складі: немає в наявності
25 ₴
0,58 €
0,64 $
2 купили
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 841
Розміри
Довжина 10.50
Ширина 8.00
Висота 0.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Силіконова форма – справжній помічник в створенні неймовірно гарних дизайнів на нігтях. Сьогодні ми розповімо про силіконову форму для 5D гель-пластиліну, яка дозволяє створювати неймовірні об'ємні елементи на нігтях.

Ця форма має спеціальний дизайн, який дозволяє створювати об'ємні квіти, листочки, тварин та інші елементи за допомогою гель-пластиліну 5D. Вона виготовлена з високоякісного силікону, завдяки чому її легко використовувати та мити.

Силіконова форма для 5D гель-пластиліну 5 дозволяє створювати неймовірно красиві дизайни на нігтях з мінімальними зусиллями. Вона добре підходить для професійних майстрин манікюру, а також для початківців.

Інструкція з використання силіконової форми для 5D гель-пластиліну 5 дуже проста. Спочатку вам потрібно нанести базу на нігті, потім викласти гель-пластилін у форму та втиснути його на нігтьову пластину. Потім потрібно висушити на лампі УФ-променів, додати топ-покриття та готово!

За допомогою силіконової форми для 5D гель-пластиліну 5 ви можете створювати унікальні дизайни на нігтях, які будуть виглядати надзвичайно спокусливо і красиво. Вона дозволяє вам працювати з будь-якими кольорами гель-пластиліну, тому можна створювати дизайни на будь-який смак.

Загалом, силіконова форма для 5D гель-пластиліну 5 є незамінним інструментом для кожної майстрині манікюру, яка хоче додати об'ємних елементів до своїх дизайнів. Завдяки неї ви зможете створити неймовірні та неповторні образи на нігтях, які привернуть увагу всіх навколо.